Co. επιστήμης και τεχνολογίας εξοπλισμού ομορφιάς του Πεκίνου Xinyingyue, ΕΠΕ.

 

            Επαγγελματικός κατασκευαστής υψηλού - εξοπλισμοί ποιοτικής ομορφιάς

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

Η υποδοχή της επιχείρησης
Υπουργείου εξωτερικού εμπορίου
Εσωτερικό εμπορικό τμήμα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : XYY
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 200 million -201 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας εξοπλισμού ομορφιάς του Πεκίνου Xinyingyue, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία μεταπωλήσεων του οπτικών ιατρικού εξοπλισμού και του εξοπλισμού ομορφιάς. Έχουμε διευθύνει τη διεθνή συνεργασία και την τεχνική ανταλλαγή με ερευνητικά κέντρο του λέιζερ και της ελαφριάς ενέργειας στις ευρωπαϊκές χώρες, τις ασιατικές χώρες των Ηνωμένων Πολιτειών και.

 

Τα προϊόντα μας είναι SHR ΕΠΙΛΈΓΟΥΝ IPL μηχανές, κλασματικές μηχανές λέιζερ του CO2, μηχανές HIFU, μηχανές λέιζερ διόδων 808nm, μεταστρεφόμενες το Q μηχανές λέιζερ ND yag, κενή δημιουργία κοιλότητας και μηχανές αδυνατίσματος cryolipolysis, μηχανές συσκευών ανάλυσης δερμάτων, κ.λπ. Ανάλογα με την υψηλή τεχνολογία, την έντονη έννοια αγοράς και τις ευδιάκριτες διοικητικές μεθόδους, προωθήσαμε αρχικά τη σειρά φασματικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας για να φέρουμε τη σημαντική ανακάλυψη της εφαρμογής της οπτικής ενέργειας στον τομέα των καλλυντικών και να κινηθούμε προς τη διεθνοποίηση. 


Κάνουμε την καινοτομία με την προηγμένη έννοια σχεδίου, εισάγουμε την αυτοματοποιημένη διαχείριση και προσπαθούμε να εκσυγχρονιστούμε. Εμμένουμε πάντα στην αρχή «συνεχώς να δημιουργήσουμε την αξία για τους πελάτες, τεχνολογία συνεχώς ενημέρωσης, που πετυχαίνει με ένα διάσημο εμπορικό σήμα, που δημιουργεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα» και οδηγούμε την ανάπτυξη της επιχείρησής μας με τις διεθνείς στρατηγικές. 
 

Προσφέρουμε την υπηρεσία OEM&ODM για τους διανομείς μας. Χαιρετίζουμε ειλικρινά την πιστωτική επιχείρηση για να είμαστε οι διανομείς μας και να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη σχέση με μας!
 

Η επιχείρηση επιστήμης και τεχνολογίας του Πεκίνου Xinyingyue χαιρετίζει την έρευνά σας!


Ο cOem του Πεκίνου Xinyingyue και ο ODM για άλλους κινεζικούς προμηθευτές για σχεδόν 10 έτη, και έπειτα αυτό δημιούργησαν δικό του το εμπορικό σήμα και συνεργάζονται με το μεγαλύτερο B2B ιστοχώρο στον κόσμο για να προαγάγουν τα προϊόντα του - μηχανές ομορφιάς. έχουμε επίσης την ισχυρή ομάδα για το κινεζικό markt.  Έχει κάνει τα αξιοπρόσεκτα επιτεύγματα, κέρδισε μια καλή φήμη και στο σπίτι και στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία είναι Co. επιστήμη και τεχνολογία εξοπλισμού ομορφιάς του Πεκίνου Xinyingyue, ΕΠΕ πολιτισμός.
 
Η κύρια υπηρεσία του Πεκίνου Xinyingyue παράγει τη χρήση μηχανών ομορφιάς συνήθως για τη διεθνή αγορά μέσα υψηλή - ποιότητα, και τον ανεφοδιασμό μετά από την υπηρεσία για όλες τις μηχανές που παρέχονται από το Πεκίνο Xinyingyue, και από άλλους προμηθευτές εάν μπορούμε. Και cOem και ODM σύμφωνα με τις απαιτήσεις διανομέων.
 
Οι πελάτες του Πεκίνου Xinyingyue περιλαμβάνουν τους διανομείς, wholesales, τους μεταπωλητές, το τέλος - χρήστες όπως το σαλόνι ομορφιάς, το στούντιο ομορφιάς, beauty spa, το σχολείο ομορφιάς, το ξενοδοχείο, κάποιο ίδρυμα και μερικά άτομα.
 
Ο κανόνας υπηρεσιών Ther του Πεκίνου Xinyingyue είναι Win-Win. Οι πελάτες και το Πεκίνο Xinyingyue βοηθούν ο ένας τον άλλον για να επιτύχουν και τις δύο από τη φωτεινή ζωή τους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Xinyingyue Beauty Equipment Science And Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. chen

Τηλ.:: 86--1861297-6558

Φαξ: 86-010- 5335-0885

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!